Maailman parhaat lentoyhtiöt


Maailman käytetyimmillä lentoyhtiöillä riittää lentoja jatkuvasti, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja he palaavat saman lentoyhtiön asiakkaiksi vuodesta toiseen.

Parhaimmilla lentoyhtiöillä lennot sujuvat mukavasti, asiakaspalvelu on nopeaa ja sujuvaa ja käytössä on korkealaatuiset lentokoneet. Parhaat lentoyhtiöt haluavat varmistaa, että matkustajat todella viihtyvät lennoillaan. Laadusta ei tingitä.

Euroopan parhaimmisto

Euroopan alueella lentävistä lentoyhtiöistä parhaimpana voidaan pitää saksalaista Lufthansaa. Se on yksi maailman suurimmista ja sillä onkin käytössään yli 600 lentokonetta. Lufthansa on tehnyt lennot asiakkailleen mahdollisimman helpoksi. Matkustaja voi tehdä lähtöselvityksen kätevästi verkossa tai jopa mobiilissa. Mobiili onkin yksi suosituimmista tavoista sen helppouden ja nopeuden vuoksi. Toki lentokentältä löytyy itsepalveluautomaatit ja tiskit. Lufthansa tarjoaa matkustajalle yhden maksuttoman matkustamoon vietävän matkalaukun. Yksi matkustajan kannalta positiivisista asioista on istuinpaikan maksuton valitseminen. Tämä voi tulla monella muulla lentoyhtiöllä kalliiksi, joten maksuton istumapaikka on aivan huikea etu muihin verrattuna. Lufthansan lennoilla ei myöskään tarvitse istua ahtaasti, sillä kaikilla on riittävästi jalkatilaa ja istuimiin on panostettu. Business-luokassa vasta mukavaa onkin: jopa 2 metriä tilaa omalla luksusistuimella. Lisäksi luksusta tuo Economy-luokkaan tarjottavat virvokkeet ja lämpimät ateriat. Austrian Airlines on Lufthansan omistuksessa oleva itävaltalainen yhtiö, jonka lennot keskittyvät pääosin Euroopan alueelle. Lentoyhtiö tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden vaikuttaa lennon ominaisuuksiin, kuten jalkatilaan ja omaan istumapaikkaansa. Istumapaikan valitsemisen hinta on edullinen moneen muuhun lentoyhtiöön verrattuna. Lennon luokka on mahdollista päivittää ylempään luokkaan vaikka kesken lomamatkan. Lento myös tällä yhtiöllä onnistuu kätevästi, sillä lähtöselvityksen tekeminen onnistuu vaikka puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Puhelimeen saatava tarkistuskortti voidaan joko tulostaa kotona tai sitä voi käyttää lentokentällä suoraan mobiilina. Kätevää!

Ei-niin-tylsät lennot

Yksi laadukkaista lentoyhtiöistä on Swiss International Air Lines, joka tunnetaan lyhyemmin nimellä Swiss. Se lentää Euroopan lisäksi Amerikan, Aasian ja Afrikan maihin. Yhtiötä käyttää vuosittain jopa 16 miljoonaa matkustajaa. Swissillä lennon ei tarvitse olla stressaavaa, sillä jo lähtöselvitys alkaa kätevästi. Asiakkaalla on mahdollisuus tilata automaattinen lähtöselvitys, joka tarkoittaa, että sitä ei tarvitse muistaa tehdä itse. Lennolla on mahdollista vaikuttaa omaan jalkatilaan sekä virvokkeisiin ja mukavuuksiin. Kaikki tämä riippuu matkustajan valitsemasta lentoluokasta. Swissin tarjoamat ateriat ovat tuoreita ja maukkaita. Pitkillä matkoilla tarjoillaan kaksi ateriaa sekä välipalat. Myös Euroopan lennoilla tarjotaan ateria ja välipala. Lennolla ei tarvitse olla tylsää, sillä matkustajat voivat katsella valitsemaansa elokuvaa, tv-sarjoja tai kuunnella musiikkia. Myös lapset on otettu hyvin huomioon ja heille on tarjolla niin pelejä, piirrettyjä kuin kirjojakin.

Kotimainen Finnair yksi parhaimmista

Finnair kuuluu Euroopan kymmenen parhaan lentoyhtiön joukkoon. Finnair lentää sekä kotimaassa että ulkomailla. Lentoja menee niin Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan kuin Eurooppaankin. Lentoyhtiö on jo lähes 100 vuotta vanha ja se on suomalaisten arvostama kotimainen yhtiö. Finnair on myös luokiteltu maailman turvallisimmaksi lentoyhtiöksi vuonna 2018.Finnairin business-luokassa matkustaja voi todella nauttia lennostaan. Jalkatilaa on mukavasti ja tarjolla on virkistäviä juomia sekä maukasta ruokaa. Business-luokassa matkustaminen on muutenkin kätevämpää, sillä käytössä on täysin erilliset priority-lähtöselvitystiskit ja oma turvatarkastus. Lisäksi matkatavaroita saa ottaa mukaan enemmän. Business-luokan liput ovat luonnollisesti kalliimpia kuin normaalit liput.

Kotimainen Finnair yksi parhaimmista

Finnairin asiakkaat voivat ennen lentoa tilata tax-free -tuotteita, jotka luovutetaan asiakkaalle lennon aikana. Valittavissa on esimerkiksi loman aikana tuiki tarpeellisia välineitä, kuten uimarenkaat ja uimapuvut. Myös lennolla voi ostaa rajoitetusta tuotevalikoimasta esimerkiksi hajuvesiä, meikkejä tai herkkuja. Mukana tarjouksia, joita ei ole muualla.